hits

Sommerfugler i magen!!!

Nå er det ikke lenge igjen!!! Snart er den her,selveste Valentinsdagen!! Og jeg gleder meg så innmari!!! :))))

For det første er det første året ever jeg har en sånn kjæreste som Sindre. Han er så lik meg på så mange områder,og også den delen som mener hver dag er en fest og at man skal omfavne merkedager,i alle former! Han gleder seg faktisk til sin egen bursdag,og har lyst å feire!!! Nå er ikke dette innlegget ment for å dvele ved fortiden og klaging altså,men...har vært i et forhold før der det ble muggen stemning og den personen saboterte ALLE høytider og merkedager...merkelig!!! Resten har liksom bare ikke brydd seg... bare til sammenligning så dere skjønner hvorfor jeg setter så stor pris på at Sindre er sånn ;) han gleder seg stort han og til å komme hit imorgen. Jeg har nemlig sendt invitasjon i posten til date hjemme hos meg:) og han takka ja<3 JEG skal lage middagen! Og denne gangen skal han komme til ferdig middag så han slipper å høre på alle kraftuttrykkene når noe ikke går helt som det skal på kjøkkenet,og alle auene når jeg kløner og får vondt ,det skjer  hvertfall ti ganger når jeg skal lage  noe mer avansert enn en brødskive :p det orker vi ikke å utsette han for i morgen hehe!! Det skal pyntes og dekkes bord,og jeg skal pakke inn liten romantisk gave OG pynte meg;))) og handelstanden bare gnir seg i hendene! Hahaha :) noe skal de leve av og :p verdt det!! For det er stas!! Både forberedelser før,og kosen underveis,OG minnene etterpå :)

 

Nå er jeg sånn i tillegg da,at jeg mener kjærlighet er til for å feires i ALLE former! Har aldri sutret om jeg har vært singel eller i et forhold der kisen ikke brydde seg før. Jeg har jo så mye kjærlighet rundt meg likevel vet dere :)

Vi har jo morsdag og farsdag, og jeg som mamma selv bruker gjerne Valentines som en anledning til å gjøre litt stas på Tone Lise. Det fins jo ingen datterdag så ;p i år blir det ekstra gøy,hun husker flere år tilbake,og det har blitt en god festa tradisjon dette. I år har hun ordna med en ting til meg og!! Så gøy!! Jeg hverken krever eller forventer gaver,men det er nå himla gøy de gangene man får dem,det skal jeg hilse og si! :)

Gleden ved å gi er like stor den og altså! I år har jeg sendt en liten minigave i posten,til min altforlangtbortevenn Gina <3 sendte den for ei god stund siden for å være sikker på at den kom fram i posten i tide,med påskrift ikke åpnes før 14.februar. Har fått noen meldinger om at det var lenge å vente hihihi :) håper ikke hun blir skuffa over at det bare er en liten ting da,at forventningene er skrudd heelt opp i været liksom hoho :)))

I går poppa jeg ned til nabobestis også,med en liten gave... det er noe jeg vet hun liker så håper hun blir glad i morgen,hun fikk heller ikke åpne før 14.må vite ;) gøy å gjøre litt sånt for venner og :)

Så må  vi ikke glemme niesa mi da:) min kjære mor følger med i tiden,hehe...det blir nok litt feiring og stas til frokost der i gården også,så jeg sendte med mamma i dag en liten ting jeg har "laget" fra meg og TL,pluss litt av pynt og sånn som jeg har kjøpt inn men ikke trenger alt av. Sånn som servietter og slikt,småtteri,trenger jo ikke en hel pakke av det feks...

Det jeg årna til Vanessa var en sommerfugl. Med kroppen og hodet av en kjærlighet på pinne,og vinger av rååsa kartong :) 

Jaja...nok "skravling" herfra. Måtte bare dele med dere hvor mye jeg gleeder meg og ser frem til å feire kjærligheten imorgen ;) de som følger meg titt og ofte vet vel at jeg er litt sånn til vanlig og ikke BARE på denne ene dagen i året. Nå skal jeg dekke bord og stelle til frokostfest ,så det ikke blir stress i morgen tidlig :) antrekk til både  Tone Lise og meg er klart,eneste som mangler er egentlig å dekke/pynte bordet,og pakke inn gave til TL. Men best å få det ferdig så jeg får legge meg. Må være uthvilt på en sånn dag vett!! :)))) 

Ha en god  natt :)

8 kommentarer

due

13.02.2018 kl.23:59

Kos deg masse i morgen :) Den dagen blir en vanlig onsdag her. Ingen gaver eller annet dill dall. Her ferier vi kun morsdager, farsdager, bursdager, Halloween (mer eller mindre), Jul og nyttårsaften. Ja ikke for å glemme 17 mai. Påsken er ikke annen feiring enn påskeegg og litt gult. Så er det de skoleferie. Nei dette tullet fra USA skal de ha for seg selv. Man kan vise hver dag at man er glad i hverandre. Lørdag blir det barnas dag her. Da er det dagen de får bestemme en del. God natt og sov godt :)

wenchepia

14.02.2018 kl.06:23

Tusen takk,det skal jeg:)))
Jeg viser og sier hver dag til mine at jeg er glad i dem,i tillegg,heldigvis:) bare gjør ekstra utav det på denne dagen :)
Ha en fin onsdag <3

Marit

14.02.2018 kl.10:20

Nyt dagen. :) Her tenkte jeg ikke en gang på valentines, og vi skal ha to store og to litt mindre på middagsbesøk. Og formen er blæææh! Så dette blir jo morro. Bryr meg ikke så veldig om merkedager heller da, og bursdagen min er den aller minst betydelige av dem alle.

wenchepia

14.02.2018 kl.10:39

Marit: ja,vi er så forskjellige. Håper formen din blir bedre utover dagen så det blir mer kos enn pes med middagsgjester da:O klem til deg <3

Toini

14.02.2018 kl.13:52

Ja du får kose deg...og dette er også en dag jeg aldri har feiret..Skjønner at jeg ikke er så veldig romantisk av meg...hihih Begynner å bli for gammel...Men du må ha en god og romantisk dag!

wenchepia

14.02.2018 kl.13:57

aldri for gammel til det hihi :))) jeg stoorkoser meg vettu<3 du får kose deg idag med Bjørndin du og,har inntrykk av at dere tar vare på hverandre selv om dere ikke feirer idag;) klem <3

Gina

15.02.2018 kl.09:41

Kjære, vakre og ENESTÅENDE Wenche<3

Jeg ELSKET VIRKELIG gaven fra deg, men JA, det VAR leeeeeenge å vente! Thihi

MEN, du DÆVEN og den var MIDT i blinken i går... der redda du VIRKELIG dagen min, og det var absolutt verdt ventetiden! Nok en gang, jeg er SÅÅÅÅÅ utrolig glad i deg, Wenche<3 Du aner rett og slett ikke hvor takknemlig jeg er for deg<3

Har dog UTROLIG dårlig samvittighet for at jeg ikke fikk rota meg til å sende deg en oppmerksomhet... jeg har vært så innmari langt nede den siste tiden.. beklager <3

Men jeg har en plan for deg, og den vil dukke opp når du minst aner det, for mennesker/venner som deg fortjener det ALLER ALLER BESTE!!

Du er best!

(PS: om noen av Wenches lesere vil bli ENDA mer fan av henne *noe jeg tror er umulig..*, så kan dere gå inn på dandeliongina.blogg.no å se hvor VIRKELIG fantastisk hun er<3)

wenchepia

16.02.2018 kl.14:29

åååww neeiii du slutt å tull a! skal ikke ha dårlig samvittighet for deet :o er ikke derfor du fikk for at jeg krever eller forventer å få noe tilbake,det skal du vite <3 bare glad for at du ble glad,og det at du var så langt nede og behøvde litt oppmerksomhet var jo bare så bra. ikke bra du er langt nede nei,men at du fikk litt annet å tenke på der og da var bra!:) DU er best!!! stor klem!

Skriv en ny kommentar

wenchepia

wenchepia

34, Trondheim

Jente på 33 fra Trondheim. Blogger om det som måtte passe meg å blogge om. Har jeg ikke lyst å skrive noe,lar jeg det være,har jeg lyst til å være totalt overfladisk er jeg det,og vrenger sjela mi om jeg måtte føle for det. Bruker bloggen mye som dagbok.

Kategorier

Arkiv